En grävfirma för alla markarbeten

Våra skickliga maskinförarna på YTF Sweden fixar alla typer av grävjobb, för privatpersoner såväl som företag. Vi är en modern grävfirma med ändamålsenliga maskiner och erfaren personal som på ett effektivt sätt löser de problem som ställs i deras väg. Här är några exempel på tjänster vi utför inom gräv.

Dräneringsarbeten

Grundvatten, regn och snö kan vara husets värsta fiende. Fukt som tränger in utifrån i husgrunden är ganska vanligt och något som kan leda till omfattande skador som är dyra att återställa. Men som tur är så är detta något som kan lösas ganska enkelt med dränering. Vi har en god erfarenhet av dräneringsarbete utförda kring olika typer av hus och byggnader. Så kontakta YTF Sweden grävfirma om du är orolig för din husgrund och behöver hjälp med dränering.

Schaktning för plattsättning

När plattorna ska sättas är det mycket viktigt att göra ett grundligt och noggrant förarbete. Resultatet blir snyggare, och framför allt så håller det sig snyggt under lång tid framöver. Det tråkigaste som finns är att ha lagt tid och pengar på en plattsättning som efter ett år är alldeles ojämn på grund av sättningar. Tyvärr är detta ganska vanligt, och något som hade kunnat undvikas med rätt kunskap. Vi ser till att marken är förberedd så att plattsättarna kan göra sitt jobb efter de bästa förutsättningarna.

Vatten och avlopp

Ska du koppla in vatten och avlopp till det kommunala nätet? Eller behöver du lägga nya rör till enskild brunn? Vi fixar grävjobbet och samarbetar med rörläggare för att du ska få ett system för vatten och avlopp som håller i lång tid framöver. YTF Sweden är din trygga grävfirma vid installation eller reparation av vatten och avlopp.

grävfirma