Betongslip:

Betongslip: – Vi har den perfekta utrustningen för betongslipning. Med en betongslip kan ni göra underverk med golv och väggar både när det kommer till bostäder och lokaler.

Betong är ett mycket slitstarkt och bra material. Det behöver inte mycket omvårdnad för att klara sin uppgift decennium efter decennium. Betong är ett mycket vanligt material vid olika byggprojekt eftersom det är så hållbart.

Bättre betong

Men du kan som fastighetsägare öka livslängden på din betong. Med en betongslip så tar du bort det slitna ytskiktet och exponerar det underliggande skiktet som är orört och fortfarande vid en väldigt bra kondition. Detta är en bra metod för att göra betongen mer slitstarkt och ge den en längre livslängd.

Med en betongslip så kan du ge lokalen eller rummet en helt ny interiör. Efter slipningen så är det bra att polera detsamma så får betongen en väldigt fin glans och ger ett behagligt intryck.

Betongslipning är en metod som är mycket effektiv vid ombyggnationer eller renoveringar av lokaler. Det ger mycket resultat för en mindre investering och rimligt med tid.

Det går att rädda skadad betong. Med en betongslip så går det att ganska snabbt och effektivt få liv i betong som har blivit felgjuten eller kanske vattenskadad.

Hör av er för frågor

Vår huvudsyssla är yttre slipjobb där vi använder vår egenutvecklade inovation ytfräsen YTF-420. Fördelarna med vår ytfräs är många, bland annat:

  • Säker och avlastande arbetsmiljö
  • Minskad ljudnivå och skadligt damm än vid manuell slipning och blästring
  • Reducerar arbetsskador och förslitningar

Undrar ni kring betongslipning, vi kan ge er både pris och råd. Hör av er för konsultation och hjälp om hur en betongslipning skulle kunna hjälpa er. Hos oss hittar ni modern utrustning och den senaste teknologin, samtidigt som vi har både kunskap och erfarenhet kring det mesta som handlar om betongslipning.

Betongslip: